Ennyi jár nekünk

Létrehozva 2019. augusztus 18. (vasárnap)

Ennyi jár nekünkBartha Nándor és Karetka-Ülkei Réka a Veszprém Rallye-n mutatott tempójához képest látványosan felgyorsult a Baranya Kupára, de Nándi legnagyobb meglepetésére a szemre igencsak biztató tempót az óra nem igazolta kellőképpen vissza, de elégedetlen mégis csak önmagával volt a futam végén, a pilóta. Az 5-ös kategória harmadik helye így is meglett, a csapatban pedig egy szentet avattak, mert ha az egyik szervizes nem korrigálja Nándi egy dühös pillanatában meghozott döntését, vagyis dobását, akkor aligha örülhettek volna a futam végén egy újabb bronzéremnek. Bartha Nándorral beszélgettünk.

Bővebben

Rabolni megyünk Salgótarjánba

Létrehozva 2019. augusztus 18. (vasárnap)

Rabolni megyünk SalgótarjánbaPapp Arnie és Béres „Unicum” Attila a Baranya Kupán ismerkedett meg ám úgy néz ki, hogy hamar egymásra találtak, mert Vasason és Mecsekpölöskén is a P12 második helyét szerezték meg, és az összetettben is ott voltak két szakasz után a Top10-ben. Csak sajnos a technika ördöge nem szívlelte, hogy ilyen jól megy az újdonsült párosnak, ezért a harmadik szakaszon kibabrált velük, újra a motor dobta be a törölközőt a zöld Zsiguliban. Arniék nem tétlenkednek, az autó már alig várja, hogy visszakapja a szívét, dolgoznak rajta ezerrel, miközben a srácok is tűkön ülnek, mert Salgótarjánban nem csak a maguk versenyére kell koncentrálniuk, hanem fair play módon a csapattársaikat is segíteni szeretnék a bajnoki csatában. Papp Arnieval beszélgettünk.

Bővebben

Csak a szervizes barátaink kedvéért mentünk végig

Létrehozva 2019. augusztus 18. (vasárnap)

Csak a szervizes barátaink kedvéért mentünk végigTordai Gabi és Farkas Martin számára a lehető legrosszabbul kezdődött a Baranya Kupa. A kategóriájuk hipp-hopp szerte foszlott, majd a Ladájuk kuplungja is ugyanerre a sorsra jutott. Gabinak kedve sem volt szombaton beülni az autóba, de némi unszolásra meggondolta magát, és végül nem bánta meg, mert pontokat ugyan nem szereztek, de amiért elutaztak Komlóra, azt még szuperrallyeval is maximálisan teljesítették. Tordai Gábor foglalta össze a bosszantóan élvezetes Baranya Kupájukat.

Bővebben

Jobb volt ez így

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Jobb volt ez ígyHamar kiestek, mégis szerencsésnek vallhatják önmagukat Szabó Attiláék, mert ha Mecsekpölöskén sikerül kiszedni az árokból a Ladájukat, akkor valószínűleg a motorjuk repül szét záros határidőn belül, így végül valamivel olcsóbban úszták meg a Baranya Kupát. Attila örömében neki is kezdett a Salgó Rallye-ra történő ráhangolódásnak, az autójuk épül-szépül, Keresztesi Petivel együtt alig várják, hogy újra beüljenek a Ladájukba, és ott folytassák, ahol a Baranya Kupa első napján abbahagyták. Szabó Attilával beszélgettünk.

Bővebben

Legalább célba értünk…

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Legalább célba értünk…
Cseke Peti és Csikós Borbála számára rosszul kezdődött a Baranya Kupa, már az első szakaszon kiszálltak a versenyből, morcos is volt Peti az eredményük miatt a célban, de annak nagyon örültek, hogy felfedeztek egy eddig ismeretlen versenyhelyszínt, új pályákat ismertek meg és szombaton gondtalanul teljesítették mind a kilenc gyorsasági szakaszt. Pontosan erre vágynak majd a nem sokára rajtoló Salgó Rallye-n is. Cseke Péterrel beszélgettünk.

Bővebben

Örültünk az esőnek

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Örültünk az esőnekKrajnyák Petra számára nem volt szimpatikus a Baranya Kupa első napja, de másnap hamar az élre álltak, megbarátkozott a pályákkal, kapóra jött nekik a nedves aszfalt, és Velezdi Eszterrel megszerezték az újabb győzelmet, a Kia kupa mezőnyében. Ezzel a sikerrel kifejezetten kedvező pozícióból várják a folytatást, vezetik a Rallye2 Bajnokság márkakupáját, de Salgótarjánban nagyon okosan kell majd felírniuk a pályákat, mert Petra számára teljesen ismeretlenek lesznek a nógrádi gyorsaságik. Krajnyák Petrával beszélgettünk.

Bővebben

Kalandok nélkül, karcmentesen, elsőre

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Kalandok nélkül, karcmentesen, elsőreKrampek Nándi és Kovács Gergő először ült össze egy autóba és a váratlan nehézségek ellenére tökéletesen megfeleltek az elvárásoknak, Nándi első Rallye2-es futamán a kockás zászló zárta le a páros komlói kalandjait. Szerencsére a folytatásra sem kell sokat várnunk, hiszen a srácok úgy gondolják, hogy egy ilyen remek kezdet után a folytatás csak még jobb lehet, ezért a Salgó Rallye-n újra ott lesznek a Rallye2 Bajnokság nevezési listáján, az egyedi rajtengedélyes párosok között. Kovács Gergővel beszélgettünk.

Bővebben

Óriási munka van a második helyünkben

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Óriási munka van a második helyünkbenTim Gabi és Timár Tamás minden erejével küzdött azért Komlón, hogy a technika ördöge ne kényszerítse őket újra térdre és a fiúk ezúttal győztek a csatában, őrületes küzdelem árán jutottak el a Baranya Kupa céljába. Nem is akármilyen eredménnyel, mert az abszolút és a 6-os géposztály második helyén végeztek, ami a harmadik fokozatot nélkülöző váltóval igazán elismerésre méltó eredmény. Az autó gyógyul, de eközben Gabi azt mondja, hogy Salgótarjánban az ezüstérem kevés lesz az üdvösséghez, így hazai pályán, ha kell a maximumon is túlpörögve fognak harcolni a legnagyobb trófeákért. Tim Gáborral beszélgettünk.

Bővebben

Nincs mese, fejleszteni kell

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Nincs mese, fejleszteni kellBucsi Józsi és Kiss Peti nagyon bízott abban, hogy két fiaskó után, a Baranya Kupán végre nekik is kijön a lépés, nem hagyja cserben őket a Lada VFTS-ük és a komlói városháza előtt ünnepelhetik meg a mecseki futam végét. Sajnos ez nem sikerült, de a legutóbbi kiesésnek annyi haszna mindenképpen volt, hogy Józsi belátta, hogy, ha át akarnak gurulni a céldobogón, akkor bizony fejleszteni kell a kocsin. Emiatt eléggé kétségessé vált az idei évük folytatása, de Salgótarjánban, egy Peugeot-ban mindenképpen találkozhatunk majd Józsival, aki a Salgó Rallye-n a volán helyett a tollat és a füzetet fogja a kezében forgatni. Bucsi Józseffel beszélgettünk.

Bővebben

Nem adjuk fel, megyünk tovább előre

Létrehozva 2019. augusztus 17. (szombat)

Nem adjuk fel, megyünk tovább előreZoltán Józseftől, azaz Buszostól és Ratting Tamástól mindenki szép eredményeket várt a Baranya Kupán, mert a pilóta sokak kedvence, és többször is bizonyította már a szurkolóknak, hogy a VFTS-ben is ügyesen forgatja a kormányt. Komlón, az utolsó előtti gyorsaságiig minden szenzációsan alakult, ahol tudtak siettek, ahol csúszott csapattak, de Hetvehelyen az egyik kanyar becsapta őket, a Ladájukat pedig egy fa állította meg. Tomi azóta is – de szerencsére már nem sokáig – a pécsi klinika vendégszeretetét „élvezi”, szépen gyógyulnak a lábai. A Baranya Kupán történtek részleteiről, és a jelenlegi helyzetről Ratting Tamással beszélgettünk.

Bővebben